Sigilări dentare: Protecția ideală pentru zâmbetul copilului dvs.

Sigilarea dentară este o procedură non-invazivă și eficientă care ajută la protejarea dinților copiilor împotriva cariilor și altor afecțiuni dentare.

Această procedură implică aplicarea unui strat subțire de material sigilant pe suprafața dinților posteriori, astfel încât să prevină acumularea de placa bacteriană și formarea cariilor.

Photo sealing childrens teeth

De ce este importantă sigilarea dentară?

Dinții permanenți ai copiilor sunt predispuși la carii în primii lor ani de viață, iar dinții molari sunt adesea cei mai afectați. Acești dinți au o suprafață rugoasă și sunt dificil de curățat, ceea ce îi face să fie mai vulnerabili la carii. Sigilarea dentară ajută la crearea unei bariere protectoare între suprafața dintelui și bacteriile care cauzează cariile, reducând astfel riscul de dezvoltare a cariilor.

Cum funcționează sigilarea dentară?

Procesul de sigilare dentară este rapid și nedureros. În timpul procedurii, medicul stomatolog curăță și usucă suprafața dintelui, apoi aplică un strat subțire de material sigilant pe suprafața acestuia. Acest material sigilant este apoi întărit folosind o lumină specială. După ce sigilantul s-a întărit, acesta devine o barieră invizibilă care protejează suprafața dintelui împotriva cariilor și altor probleme dentare.

Beneficiile sigilării dentare

 • Prevenția cariilor

  Sigilarea dentară ajută la prevenirea formării cariilor pe dinții copiilor, reducând riscul de dezvoltare a problemelor dentare în viitor.

 • Protecție durabilă

  Sigilantul dentar poate oferi protecție pentru mulți ani, contribuind la menținerea sănătății dinților copiilor pe termen lung.

 • Procedură nedureroasă

  Procesul de aplicare a sigilantului este rapid și nedureros, ceea ce face ca procedura să fie confortabilă pentru copii.

 • Economisirea timpului și banilor

  Investiția în sigilarea dentară poate ajuta la evitarea tratamentelor costisitoare pentru carii și alte afecțiuni dentare în viitor.

De ce Cris Smile Studio Kids si Orto?

 • Experiență: Specialiști dedicați în stomatologie pediatrică și ortodontie.
 • Tehnologie avansată: Utilizăm cele mai noi tehnologii pentru a asigura tratamente eficiente și confortabile.
 • Ambient prietenos: Mediu cald și primitor, special conceput pentru copii.
 • Îngrijire personalizată: Abordăm nevoile unice ale fiecărui copil pentru a asigura cea mai bună experiență posibilă.

Programati o consultatie

Pentru a afla mai multe despre coroanele dentare pentru copii sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați astăzi.

Echipa noastră este gata să răspundă la întrebările dumneavoastră și să vă ghideze prin opțiunile de tratament disponibile.
Contactați-ne acum și faceți primul pas către un zâmbet sănătos și aliniat corect, pentru copilul dumneavoastră!

La Cris Smile Studio Kids și Orto, zâmbetul sănătos al copilului dumneavoastră este misiunea noastră! 😁🦷
Contactați-ne